Plastická estetická chirurgie Plzeň

Zavolejte nám!+420 603 838 838 (MUDr. Kydlíček) / +420 776 552 355 (MUDr. Třešková)

Archiv starších příspěvků

kolik stoji konzultace a hypnoza

(příspěvek číslo: 64)
dne: 12.10. 2012

Dobry den ,prosim napiste kolik stoji konzultace a pak i seans hypnozy? Predem dekuji za odpoved

Dobrý den,
každé sezení stojí 1500 Kč. Dr. PL


Nemohu najit

(příspěvek číslo: 63)
dne: 29.09. 2012

Dobry den,
chtela bych se zeptat, zda mi muze psychoterapeut pomoci najit neco, co jsem doma schovala a ted nemohu najit. Je to pro mne velmi dulezita vec a dosti draha. Jsem si jista, ze ji mam doma ale uz mesic ji nemohu najit.
Dekuji,
J.K

Dobrý den,
při dobré hypnabilitě to možné je. Zdravím Dr.PL


problém s pamětí

(příspěvek číslo: 62)
dne: 7.08. 2012

Dobrý den,
mohu se zeptat, zda jde hipnozou se naučit cizí jazyk. je mi 46 let a mam velký problem zapamatovat si cizí jazyk. Děkuji za kladné vyřízení

Dobrý den,
v zásadě lze, ale účinnost takového učení je zhruba třetinová ve srovnání s klasickou výukou. Zdravím Dr. PL


Vývoj řeči

(příspěvek číslo: 61)
dne: 13.07. 2012

Dobrý den. Mám dceru,jsou jí 2 roky a 7 měsíců a ještě se u ní nerozběhla řeč,tak jak by to odpovídalo jejímu věku. Některá slova říká,snaží se je opakovat,ale pořád mám pocit,jako kdyby jí něco bránilo. Nevím,jestli to nemůže souviset s tím,že jsem těhotenství po duševní stránce prožívala hodně špatně. Zajímalo by mě,jestli i takhle malému dítěti by nemohla hypnóza pomoci. Chodím s ní i k logopedce,přijde mi,že je něco lepší,ale z něčeho jsem rozpačitá. Absolvovala i sluchová vyšetření a vše má naprosto v pořádku. Je velice bystrá,vnímavá a rozumí všemu,to říká i paní logopedka,že na svůj věk chápe to,co něchápou 4-leté děti,akorát ta řeč pořád není taková,jaká by asi měla. Jinak povídá pořád,má svůj způsob mluvy,kam zapojí i srozumitelná slova. Možná to moc řeším a upraví se to samo,ale nechci nic zanedbat.Děkuji za radu. Pěkný den Vršecká

Dobrý den, doporučoval bych dětského psychologa. Zdraví Dr. PL


nespavost a hypnoterapie

(příspěvek číslo: 60)
dne: 15.05. 2012

Dobrý den, ráda bych věděla, jestli mě může pomoci hypnoterapie. Před 3 roky mi zemřela dcera. Od té doby se léčím na psychiatrii. Brala jsem vysoké dávky antidepresiv(Xanax SR 0.5mg 4x1tbl, Valdoxan 2tbl večer, Ketilept 2tbl večer, Zolpidem 2tbl na noc). Od března jsem na dávce 0.25mg Xanaxu SR jen večer a beru 2tbl Zolpidemu na noc. Mám problém s nespavostí. Spím 3 hodiny denně, prášky nepomáhají, jsem vyčerpaná, unavená,mám závratě, hučení v uších, hodně se potím a vypadám hrozně.
Děkuji za odpověď a radu.

Dobrý den,
hypnóza může do jisté míry zmírnit Vaše potíže, ale přesto bych doporučoval zůstat v péči psychiatra. Zdraví Dr. PL


Zadrhávání (Balbuties)

(příspěvek číslo: 59)
dne: 14.10. 2011

Dobrý den. Už od asi 4 let zadrhávám a rád bych zkusil u Vás hypnózu a nemohu tady na webu najít na Vás kontakt, jen na pana Kydlíčku, tak jestli by jste sem mohl napsat svůj kontakt na Vás. Děkuji Kýr

Dobrý den,
kontakt na mě je tel. 602628115 nebo mail drlosky@post.cz.


Sladké

(příspěvek číslo: 58)
dne: 6.09. 2011

Dobrý den,
Snažím se jíst zdravě (což se mi daří), ale zjistila jsem, že si můžu odepřít cokoliv z jídla, ale chuť po sladkém mě vždy přemůže. Četla jsem dotaz ohledně hypnoterapie. Mohla bych se Vás zeptat, kolikrát bych měla přijít a také cenu? Ráda bych to vyzkoušela. Děkuji Lenka L.

Dobrý den,
obvyklý počet sezení je 4-6, cena za jedno sezení je 1500 Kč.
Zdraví Dr. PL


Problémy s nadváhou

(příspěvek číslo: 57)
dne: 15.08. 2011

Dobrý den, pane doktore,
mám 13ti letého syna. Již od tří let začal mít problémy s nadváhou,i když moc nejedl. Snažili jsme se dodržovat správnou výživu,ale moc to nepomáhalo. Zjistili mu zvýšený cholesterol a triglyceridy.Bere i Jodid na štítnou žlázu. Postupem času začal mít k jídlu víc než pozitivní vztah a k pohybu velmi negativní. Chtěla bych vědět,zda i v tomto věku,je možné použít hypnózu k odstranění jeho nadměrné chuti k jídlu a povzbuzení ke sportu. V případě možnosti využití hypnózy,kolik návštěv by bylo asi zapotřebí.
Děkuji Tylšarová

Dobrý den,
zde bych doporučil spíše než hypnózu specialistu v oboru výživy, popř. nutriční sestru, event. pomoc fyzioterapeuta.
Zdraví Dr. PL.


Panická porucha

(příspěvek číslo: 56)
dne: 5.05. 2011

Dobrý den,
trpím již 5 let panickou poruchou a agorafobií, léčím se antidepresivy. Téměř 3 roky se objevovaly stavy úzkosti ojediněle a vždy pomohl jednorázově přidat neurol, v současné době jsou tyto stavy téměř neustále, mám problém vydržet v zaměstnání, nikam nechodím, jsem nejraději doma. Je mi 45 let a nechci takto žít stále. Poraďte, jestli by pomohla hypnoterapie a zda je možné si u Vás domluvit konzultaci. Moje e-mailová adresa je "berca2504@seznam.cz".

Děkuji Marta

Dobrý den,
agorafobie je většinou vázána na úzkostné prožitky v okolí spojené s vysokým stresem. Řešením může být změna prostředí a rutinních stereotypů. Hypnóza Vám může pomoci překonat první fáze. Konzultaci je vhodné domluvit si po telefonu(602628115) Zdraví Dr. PL


odpor k zelenine

(příspěvek číslo: 55)
dne: 1.05. 2011

Dobry den,

Muj dotaz sice nema nic spolecne s plastickou chirurgii, ale zeptal bych se Vas tohle:

Je mi 28 let a jiz od nepameti nejim vicemene zadnou zeleninu (aspon si to nepamatuji). Vynimkou je treba ale mrkev nebo kedlubna ktere jedine muzem snist. ( brambory podle mne nejsou zelenina :D )

Veliky problem ale mam napr. s cibuli, porkem nebo zelim. Problem je podle mne z jiste miry psychicky (jen proste pomysleni na cibuli mi dokaze zneprijemnit vikend) tak i fyzicky (pocity a nabeh k zvraceni). Snist coby jen kousek cibule by pro mne bylo doslova umuceni. Jelikoz bezne ceske jidlo se bez zeleniny neobejde, tak jak si jiste dokazete predstavit, mam s timhle velike problemy. Sla by tahle ma "fobie" vyresit hypnozou?

Za odpoved vopred dekuji.
V.

Dobrý den,
tato Vaše fobie ze zeleniny může být odblokována hypnózou. Je dobré ještě zjistit, jestli tyto stavy nejsou vyvolány skutečnou potravinovou alergií. Zdraví Dr.PL


koktavost

(příspěvek číslo: 54)
dne: 8.04. 2011

Dobrý den.Na Logopedii jsem byl léčen od 10 do 17 let a nepomohlo to,dělal jsem dechová cvičení a jako léčba mi byla doporučena četba nahlas....byl jsem i 1 rok na speciální škole v Praze tam se to mírně zlepšilo....ale porucha řeči mne trápí pořád.
Můžete mi tedy nějak pomoci?
Děkuji S pozdravem J.K.

Dobrý den,
pokud chcete hypnózu vyzkoušet , optimální je domluvit si schůzku po telefonu. Pokud budete dostatečně hypnabilní, může být léčba úspěšná. Zdraví Dr. PL


koktavost

(příspěvek číslo: 53)
dne: 31.03. 2011

Dobrý den.Je mi 38 let a trpím asi od 9-10 let koktavostí.Mohla by mi hypnoza nebo hypnoterapie pomoci?
Děkuji za odpověd.

Dobrý den,
pomocí hypnoterapie lze řešit i koktavost, doporučoval bych Vám konzultaci logopeda a poté event. hypnózu. Zdraví Dr. PL.


chut na sladké

(příspěvek číslo: 52)
dne: 18.02. 2011

Dobrý den
Mívala jsem sportovní postavu a sladké moc nejedla,tak jsem nastoupila do cukrarny,jenze přišli ochutnávky a já mám ted pocit,mze bez sladkeho zešílím...chtěla bych vědět,jestliu se hypnozou dostanu k odporu na tenhle cukr a kolik sezení by bylo potřeba.Děkuji Patrovská

Dobrý den,
hypnóza v tomto směru mohu určitě doporučit. Zdraví Dr. PL


Dítě s Aspergerovým syndromem

(příspěvek číslo: 51)
dne: 20.01. 2011

Dobrý den pane doktore, synovi je 12 let a byl mu diagnostikován druh autismu - aspergerův syndrom, zajímalo by mě jestli by pro něj byla vhodná hypnoterapie.

Dobrý den,
jelikož se nespecializuji na dětskou hypnózu, tak bych Vám doporučil dětského psychologa, který Vám jistě poradí. Zdraví Dr. PL.


PP,úzkost,sociální fobie

(příspěvek číslo: 50)
dne: 27.12. 2010

Dobrý den,
mám dotaz. Lze hypnoterapií odstranit paniku,úzkost či sociální fobii? Nebo alespoň zmírnit? Trpím tím už 3 a půl roku, je mi 22 a cítím se jako stařenka... Nechci celý život pojídat antidepresiva... Mám za sebou i změnu psychiatra a stále nic... Předem děkuji za jakoukoliv odpověď. M.

Dobrý den,
všechny Vámi uvedené problémy lze s úspěchem pomocí hypnózy odstranit. Zdraví Dr. PL


strach z hadů, zvětšení poprsí

(příspěvek číslo: 49)
dne: 15.12. 2010

Dobrý den,
je mi 18 let, odmala trpím strachem z hadů, nejsem schopná určit jestli se již jedná o fobii nebo ne. Dále jsem někde na internetu četla, že je pomocí hypnózy možné zvětšit prsa.

Zajímalo by mě, zda je (u obou případů) hypnóza možností a kolik sezení by (zhruba) bylo nutné podstoupit? Dále jsem se nikde na stránkách nedočetla, zda je nutné mezi jednotlivými sezeními udržovat nějaký delší časový odstup a zda lze hypnózu "kombinovat" na více problému?

S pozdravem,
Johana

Dobrý den,
různé druhy fóbií lze úspěšně léčit pomocí hypnotrapie, včetně strachu z hadů. Obvyklý počet sezení je 4-8. V hypnóze je vhodné zaměřit se na jeden problém, zvláště pokud hypnózu podstupujete poprvé.
Zvětšení prsou pomocí hypnózy je spíše přáním než-li realitou. Spíše funguje sugesce, že Vy sama svá prsa vnímáte větší.
Zdraví Dr. PL.


Znásilnění v dětství

(příspěvek číslo: 48)
dne: 17.10. 2010

Dobrý den,
pamatuji se, na své sebevědomé chování do doby, než jsem byla v devíti letech znásilněná cizím mužem. Od té doby se mi vše v životě změnilo. Nejen vztah rodičů a sestry ke mně, ale také přátel. Najednou jako by se lidé vzdálili. Je mi 44 let a cítím se osamoceně. Chybí mi důvěra k sobě i ostatním lidem. V životě jsem se vypořádávala s řadou velkých problémů, ale špatně se soustředím a myslím si, že mám problém s emoční hranicí. Byla by léčba nebo samotný pokus o léčbu hypnoterapií vhodný? Děkuji předem za jakoukoliv odpověď. S přáním všeho dobrého čtenářka webu :-)

Dobrý den,
ve Vašem případě bych hypnózu doporučil, může přinést výraznou úlevu. Zdraví Dr.PL


muze stav halucinaci zmirnit...

(příspěvek číslo: 47)
dne: 7.07. 2010

Dobrý den,
vážený pane doktore, mám k Vám ještě jeden dotaz.
Velmi by nám pomohlo alespoň tušit, kam až by se mohl stav mého syna pomocí hypnoterapie zlepšit...pokud by hypnoterapie přinesla alespoň pár hodin v naprostém klidu,že by můj syn hlasy neslyšel, stálo by nám zato vydat se k Vám do Plzně(jsme pražáci),a pokusit se o to.
Nebo kdyby se dalo dospět k tomui,že by syn neměl pocit,že mu tzv. každý vidí do hlavy,že se věci dějí na základě čehosi...
Pokud taková možnost existuje, rádi bychom se k Vám objednali.
Děkuji Vám za Váš čas který nám všem věnujete aniž by jste z toho jakkoliv profitoval.
Děkuji Vám za nás všechny, kteří si sem chodíme pro rady,pro naději a dostává se nám nezamlžených odpovědí.
S úctou Karolína

Dobrý den,
pokud hypnózu chcete vyzkoušet, určitě se objednejte na výše uvedeném čísle. Výsledek lze velmi těžko odhadnout dopředu, ale sezení rozhodně může přinést úlevu. Zdraví Dr. PL


Přejídání

(příspěvek číslo: 46)
dne: 29.06. 2010

Dobrý den pane doktore,

sice už zde v diskuzi bylo řečeno, že hypnoterapie může pomoci při léčbě obezity a přejídání, ale zajímalo by mě, zda je účinná i na tzv. přejídací záchvaty. Má životospráva je téměř perfektní (sportuji 5-6krát týdně, jím zeleninu, obiloviny, luštěniny, ovoce, nenasycené mastné kyseliny, bílé jogurty a tvaroh, maso výjimečně a pouze kuřecí a ryby...cca 1600-2000kcal/den, takže žádné nezdravé nebo superrychlé hubnutí), až na tyto občasné záchvaty. Nebýt jich, už jsem nejspíš jako proutek, zdravá strava mi chutná a po většinu týdne mi nedělá problémy. Problém je v tom, že jakmile se v mém okolí vyskytne nějaké nezdravé a nutričně nevhodné jídlo, nebo i zdravé, chutné, ale vydatnější - jsou to přímo specifické typy, na které jsem zatížená, okamžitě se mé myšlenky začnou točit kolem něj. Nebo když se musím učit na zkoušky, strašně moc se u toho nudím a mám potřebu se nějak "zabavit". Vždycky si říkám, že se příště pokusím ovládnout, ale jako bych v takovou chvíli byla mimo čas a prostor, a nedokážu to. Jako by mé tělo mělo potřebu se čas od času přejíst. navíc když jsem třeba u rodičů, kteří si potrpí na všechny možné dobroty, je těžké inkriminované potraviny "nemít doma". Nejsem obézní, ale tyhle sabotáže mě už nebaví a chtěla bych konečně dosáhnout svého cíle. Vím, že mé tělo je kvůli redukčnímu režimu v určitém stresu, ale jen těžko by šla kila dolů, kdybych na takovém režimu nebyla. Jak často se musí na sezení chodit, aby byla účinná? Děkuji

Forstová

Dobrý den,
obvyklý počet terapeutických sezení je 4-8, v případě extrémní hypnability je možno uskutečnit i méně setkání, popřípadě lze naučit autohypnózu. Zdraví Dr. PL


Prosim o radu...

(příspěvek číslo: 45)
dne: 27.06. 2010

Vazeny pane doktore, dekuji Vam za Vasi uprimnou odpoved.
Prosim Vas o radu, jak mame postupovat, na koho se obratit aby tyto problemy byt po dlouhem case zmizely? Je nejaka cesta? Setkal jste se s podobnymi problemy? Slysel jste nekdy, ze by se ze sluchovych halucinaci nekdo dostal? Popripade CO UDELAT? Jak na to?
Dekuji Vam Karolina

Doporučuji vyhledat dětského psychologa v místě bydliště. Příčin těchto potíží může být opravdu mnoho a určitě je na místě vyhledat odbornou pomoc. Odstranění může být někdy překvapivě snadné. Zdraví Dr. PL


Fobie

(příspěvek číslo: 43)
dne: 27.06. 2010

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se dá hypnoterapií vyléčit sociální fobie.

Dobrý den,
hzpnóza určitě může velmi pomoci, záleží na Vaší hypnabilitě. Zdraví Dr. PL.


DEPRESE-UZKOST-HLASY-POCIT,ZE NEKDO CTE MYSLENKY

(příspěvek číslo: 42)
dne: 16.06. 2010

Dobrý den,
ráda bych se Vás zeptala,jestli je možné alespoň zmírnit, nebo se zbavit alespoň jediného problému z těchto.Můj syn-28let,slyší hlasy o kterých si je plně vědom že k němu nepatří. Přesto k němu mluví. Má pocit, že lidé kolem slyší,nebo čtou jeho myšlenky.
Psychiatři selhali jako lidé,proto jim nevěří v jejich roli lékařů,antidepresiva a antipsychotika nesnáší.Mívá zlé sny.
tzv.léky bral jen měsíc,pomočoval se po nich a měl noční můry.
Lze doufat,že by pomohla hypnoza?
Děkuji Vám za odpověď.

Dobrý den,
to co popisujete, pravděpodobně hypnóza neodstraní, ale může problém zmírnit. Je na Vás, jestli tuto metodu vyzkoušíte. Zdraví Dr. PL


Úzkost-Strach-Pocit že lidé tzv.čtou myšlenky...

(příspěvek číslo: 41)
dne: 15.06. 2010

Dobrý den,
ráda bych se Vás zeptala,je-li naděje na vyléčení tzv.hlasové halucinace,můj syn slyší hlasy o kterých ví,že k němu nepatří,také má pocit a nemůže ovládnout pocit,že mu okolí čte myšlenky.Prostě má pocit,že každý ví, co si myslí.
Je zde naděje,že by se hypnózou zbavil alespoň jedné z těchto velmi nepříjemných halucinací ?
Psychiatrie mu nepomohla.Antidepresiva neužívá ani jiné tzv. léky.
Děkuji Vám za odpověď. K.

Odpověď viz výše.


změna chování

(příspěvek číslo: 40)
dne: 3.05. 2010

Dobrý den,synovi bude letos 9 let,dříve byl pohodové dítě a doma je stále, ale ve škole se jeho chování horší.Neumí vycházet s kluky (je jich 12 a 6 holek) a ztrácí kamarády,neustále se s nimi hádá, na všechno má odpověď, dělá ze sebe chytrého.Přitom v jádru je fajn kluk, učení mu jde, s holkama vychází.Má skoro 5letou sestru.V 5 letech jsme ho přeřadili do bližší školky (byla jsem na MD)a on se dostal do "silného" kolektivu kluků,měl to těžké, ale podařilo se mu mezi ně provokováním zapadnout,další nový kluk to nezvládl.Příští rok mu ale odešli a zbyli ve školce než 3 a začali se hádat. Možná, že tady je začátek, ale neumím mu pomoci. Může pomoci hypnoza? Děkuji.

Dobrý den,
myslím, že v tomto případě by bylo vhodné spíše zkontaktovat dětského psychologa. Zdraví Dr. PL


panická porucha

(příspěvek číslo: 39)
dne: 5.04. 2010

Lze uplně vyléčit PP s agarofobii pomocí hypnozy?Děkuji

Při spolupráci klienta je určitě značná šance na úplné vyléčení. Zdraví Dr.PL


1 / 3 > >>

Rychlý kontakt

Alej Svobody 80
323 18 Plzeň

MUDr. Tomáš Kydlíček
Mobil: +420 603 838 838
E-mail: kydlicek@fnplzen.cz
MUDr. Inka Třešková, Ph.D.
Mobil: +420 776 552 355
Email: treskovai@fnplzen.cz